Topic: 5 Restoran Dengan Pemandangan Menarik di Kuala Lumpur.

Apa rasanya jika Anda kencan di restoran dengan pemandangan indah kota Kuala Lumpur ? Tentu saja suasana romantis bisa Anda temukan di sini. Kuala Lumpur memiliki beberapa restoran yang menyajikan suasana kota KL (singkatan untuk Kuala Lumpur) yang indah.

1 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

Tempat-Tempat Menarik Sekitar Kuala Lumpur & Selangor. Makam Pahlawan adalah sebuah tempat perkuburan khas yang terletak di pekarangan Masjid Negara, Kuala Lumpur. Makam ini dibina bersama-sama dengan Masjid Negara sebagai tempat khas untuk pemimpin dan wira yang banyak berjasa semasa hidup mereka.

2 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

TOP 34+ Tempat Menarik di Kuala Lumpur [2018] PALING. Kuala Lumpur, ibu kota negara tercinta Malaysia menawarkan pelbagai destinasi percutian menarik untuk kita terokai. Walaupun saiz geografinya tidaklah sebesar majoriti negeri-negeri lain di Malaysia, namun pilihan tempat menarik di Kuala Lumpur memang sangat banyak.. Samaada tujuan percutian anda ke KL bersama keluarga, anak-anak ataupun pasangan ketika honeymoon, variasi pilihan destinasi.

3 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

6 Tempat Menarik di Kuala Lumpur (Wajib Kunjungi) Tapi dalam senarai tempat menarik di Kuala Lumpur, ini menjadi tempat tumpuan pelancong luar Kuala Lumpur dan seringkali menjadi destinasi pakej melancong di Kuala Lumpur dan rombongan pelajar sekolah di waktu cuti. hehe.

4 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

Hello. Author well done!

5 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

Shad | Beauty & Lifestyle Blogger: 10 Tempat Menarik di. So, hari ni nak story sikit pasal tempat-tempat menarik di Kuala Lumpur. Ni ikut opinion shad la dengan maklumat yang shad kutip dari MR.Internet, Uncle Google, dan Pak Cik Surat khabar. Ya lah kan, sapa tak kenal Kuala Lumpur, ibu kota Malaysia terchenta.

6 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

Tempat Percutian Menarik Di Selangor, Ramai Tidak Tahu! Tempat percutian menarik di Selangor ini yang terletak di Kuala Langat betul-betul menghadap Selat Melaka. Ia merupakan tempat tumpuan pengunjung terutamanya di hujung minggu dan cuti sekolah. Ia adalah tempat untuk bersantai dan menjauhkan diri dari kesibukan kota.

7 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

Tempat Dating Terbaik Di Selangor Kecuali Shopping Mall. Ni tempat yang paling best untuk dating! Bukan setakat best tapi jimat duit juga! Sebab jumpa kat universiti lepas tu stay kat universiti je la, tak perlu nak drive sana sini atau naik public transport pegi tempat lain.

8 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

K-rool: Tempat-tempat untuk lepak dan makan best di KL Tak perlu lagi la aku nak perkenalkan tempat ni. Mesti korang semua dah tahu. Di sini memang syurga makanan. Kedai makan memang berderet-deret bermula dari pintu gerbang sampai la ke tepi Masjid Kampung Baru.

9 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

7 Tempat Makan Malam Dengan Pemandangan Menarik Hanya Di. Dengan pemandangan 360 darjah kota Kuala Lumpur yang indah, tiada kata-kata dapat menggambarkan suasana di restoren ini dengan tepat. Para pelanggan boleh berjalan di sekitar restoren untuk menikmati pemandangan sambil berhenti sebentar di dapur terbuka yang terletak di tengah-tengah restoren ini.

10 Re: Tempat menarik untuk dating di kuala lumpur

10 Tempat Menarik Yang Best Lepak Bersama Yang Tersayang 10 Tempat Menarik Yang Best Lepak Bersama Yang Tersayang pada 28/5/2015 - jumlah : 20578 hits Awak nak g mane ni Saya tatau la mane2 je la Soalan dan jawapan lazim bila korang dating dengan pasangan Cuba tengok dekat bawah ni maybe bleh dapat idea mane nak pegi boleh meluangkan masa bersama dengan tempat yang agak stylo dan cozy 1 T...